Aktuális munkáink

Vasas kézilabdacsarnok

A Fáy utcai kézilabdacsarnok teljesen megújul, a csarnokhoz kapcsolódó főépület egyik szintjén egy orvosi és rehabilitációs központ is helyet kap.

Zf Hungaria Eger

700 új munkahelyet hoz létre a ZF Hungária Kft. új sebességváltó üzeme, a mintegy 100 millió eurós beruházás részeként 2018 nyarára elkészül az a 40 ezer négyzetméter alapterületű új csarnok, amely személygépjárművekhez készülő 8 fokozatú automata sebességváltók gyártásának egri telephelye lesz.

Telekom Irodaház

Csaknem 50 milliárd forintos beruházás keretében építi meg a WING Zrt. a Magyar Telekom Csoport új székházát. A székházat várhatóan 2018 második felében adják majd át, az épületben helyet kap egy 1350 férőhelyes mélygarázs, illetve egy 300 ember befogadására alkalmas konferenciaterem is. A Telekom által bérelt területeken kívül az épületben további 4000 négyzetmétert adnak bérbe piaci alapon. Az építkezés mintegy 1000 embernek teremt munkát.

Clark Hotel

A szálloda bruttó szintterülete 3713 négyzetméter lesz, amibe 86 szoba fog férni. A dizájn modern lesz, amivel az európai üzleti- és magánutazókat szeretnék megcélozni. Színvonala a 4 csillag superior szint lesz, illetve a földszinten egy nyitott éttermet szeretnének létrehozni.

Hillside Irodaház

Az Alkotás és a Csörsz utca sarkán megvalósuló HillSide Offices beruházás 22 000 négyzetméternyi Az összesen hét telektest egyesítésével létrejött XII. kerületi területen olyan irodaépület készül, amely a bérlők igényeit ötvözi a helyszíni adottságokból is következő zöld szemlélettel.

Audi G50

Korrozióvédelmi feladatok, acél tűzvédelem kb 40.000 m2 acélfelület. Az új típusok karosszériaelemei egy 80 ezer négyzetméter alapterületű új csarnokban készülnek, ahol 700 robot segíti majd a munkát, és továbbá bővült a vállalat szerszámgyára és a felsőoktatási rendszere is. Az új karosszériaüzem pedig több mint 100 milliárd forintos fejlesztést jelent a cég részéről.

Westcast Oroszlány

A Bohong-csoport 9 milliárd forintos új beruházást hajt végre Magyarországon, amellyel a világ legmodernebb kipufogógyártó technológiáját telepítik Oroszlányba, illetve ez az eddigi legnagyobb kínai autóipari beruházás lesz Magyarországon.

BOS Mosonszolnok

Tűzgátló bevonat kivitelezési munkái